czwartek, 16 września 2010

Dostępne opcje do wyboru












Biszkopt:
dowolnie kolorowy
jasny/zwykły
waniliowy
śmietankowy
czekoladowy
orzechowy
migdałowy
kawowy

Krem:
bita śmietana (zwykła lub smakowa)
z białej/ciemnej czekolady
budyniowy (dowolny dostępny smak)
maślany (waniliowy, śmietankowy, czekoladowy, orzechowy, migdałowy, kawowy)

Dodatki:
owoce:
- puszkowane (ananas, brzoskwinia, wiśnie z zalewy)
- sezonowe (truskawki, maliny, jagody)
wiórki/kawałki czekolady, kokosowe
masa toffi
alkohol


Staram się, aby moje torty nie były za słodkie.
Biorąc pod uwagę dekoracje z lukru, który jest bardzo słodki, do tortów zawsze dodaję mniej cukru :o)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz