czwartek, 16 września 2010
Dostępne opcje do wyboru
Biszkopt:
dowolnie kolorowy
jasny/zwykły
waniliowy
śmietankowy
czekoladowy
orzechowy
migdałowy
kawowy
Krem:
bita śmietana (zwykła lub smakowa)
z białej/ciemnej czekolady
budyniowy (dowolny dostępny smak)
maślany (waniliowy, śmietankowy, czekoladowy, orzechowy, migdałowy, kawowy)
Dodatki:
owoce:
- puszkowane (ananas, brzoskwinia, wiśnie z zalewy)
- sezonowe (truskawki, maliny, jagody)
wiórki/kawałki czekolady, kokosowe
masa toffi
alkohol
Staram się, aby moje torty nie były za słodkie.
Biorąc pod uwagę dekoracje z lukru, który jest bardzo słodki, do tortów zawsze dodaję mniej cukru :o)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz